luxonus digital

O nama

Dobrodošli na mjesto gdje želimo podijeliti s vama priču kako smo započeli, razvijali se i postali ono što danas jesmo.

TKO JE LUXONUS DIGITAL?

Pouzdan partner u svijetu izrade web stranica.

Priča našeg tima započinje 2015. godine kada smo kao freelancerski entuzijasti krenuli u svijet digitalnog stvaralaštva, fokusirani na izradu web stranica. Tijekom godina stekli smo vrijedno iskustvo i stvorili temelje za ono što će postati naša tvrtka.

TKO JE LUXONUS DIGITAL?

Prekretnica, krećemo ozbiljno razmišljati.

Godine 2022. označile su prekretnicu u našoj priči – tada smo službeno pokrenuli svoju vlastitu tvrtku. Naša vizija od samog početka bila je jasna – isporučiti projekte visoke vrijednosti za naše klijente. Smatrali smo da je ključ uspjeha usredotočiti se na komunikaciju i posvetiti pažnju svakom detalju.

grafički dizajn

Ono što nas izdvaja je naša strast prema stvaranju ne samo vizualno privlačnih, već i funkcionalno izuzetnih web stranica. Kroz godine smo proširili naš spektar usluga kako bismo odgovorili na različite potrebe naših klijenata.

Krenuli s radom

Obuhvaćamo sve usluge potrebne za vizualno funkcionalno privlačnu web stranicu

Naša ponuda usluga obuhvaća izradu web stranica, grafički dizajn, SEO optimizaciju, vođenje društvenih mreža, kreiranje sadržaja i brendiranje. Svjesni smo da je svaki projekt jedinstven, stoga se trudimo prilagoditi naše usluge kako bismo postigli najbolje rezultate za svakog klijenta.

Luxonus Digital

Radosni smo što smo odabrali podijeliti svoju digitalnu priču. Radujemo se suradnji s vama i stvaranju zajedničkih uspjeha.

Stručnost i posvećenost kvaliteti

Uz stručnost u tehnologiji, posvećenost kvaliteti i istinsku pažnju prema potrebama naših klijenata, gradimo dugoročne odnose i doprinosimo uspjehu njihovih digitalnih inicijativa.