luxonus digital

Luxonus Digital, vl. Luka Brala se zalaže za održavanje ove web stranice ažurnom i točnom. Ako ipak naiđete na nešto što je netočno ili zastarjelo, bili bismo vam zahvalni ako biste nas obavijestili. Molimo naznačite gdje ste na web-stranici pročitali informacije. Razmotrit ćemo to što je prije moguće. Molimo pošaljite svoj odgovor e-poštom na: info@luxonus-digital.hr.

Nismo odgovorni za gubitak kao rezultat netočnosti ili nepotpunosti, niti za gubitak koji proizlazi iz problema uzrokovanih ili inherentnih širenju informacija putem interneta, kao što su smetnje ili prekidi. Prilikom korištenja web obrazaca nastojimo ograničiti broj potrebnih polja na minimum. Za bilo kakav gubitak koji pretrpi kao rezultat korištenja podataka, savjeta ili ideja koje je dao ili u ime Luxonus Digital, vl. Luka Brala putem ove web stranice, Luxonus Digital, vl. Luka Brala ne prihvaća nikakvu odgovornost.

Korištenje web stranice i svih njezinih komponenti (uključujući forume) podliježe uvjetima korištenja. Samo korištenje ove web stranice podrazumijeva poznavanje i prihvaćanje ovih uvjeta korištenja.

Sva prava intelektualnog vlasništva nad sadržajem na ovoj web-stranici pripadaju Luxonus Digital, vl. Luka Brala.

Kopiranje, širenje i bilo koje drugo korištenje ovih materijala nije dopušteno bez pismenog dopuštenja Luxonus Digital, vl. Luka Brala, osim i samo u mjeri u kojoj je drugačije propisano propisima obveznog prava (kao što je pravo na citiranje), osim ako određeni sadržaj ne nalaže drugačije.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s dostupnošću web stranice, slobodno nas kontaktirajte.